Blog

Berbuka Puasa Bersama Nuffnang di The Apartment KLCC

Menjelang bulan Ramadhan yang mulia ini, kami di pihak Nuffnang ingin menjemput saudara dan saudari untuk berbuka puasa bersama kami di Sesi Berbuka Puasa Bersama Nuffnang di The Apartment, KLCC.

buka-puasa-nuffnang.jpg

Tujuan sesi berbuka puasa ini diadakan adalah untuk mengeratkan silatulrahim di antara para blogger beragama Islam dan kakitangan Nuffnang yang berada di sebalik tabir perkhidmatan menjual ruang-ruang iklan di blog anda. Selain itu, para blogger juga boleh mengambil kesempatan ini untuk bertemu dan bergaul di antara satu sama lain terutamanya bagi mereka yang tidak pernah bertemu sebelum ini tetapi telah lama membaca blog sesama diri.

Para blogger juga berpeluang menjamu selera dengan hidangan Buffet Ramadhan yang disediakan khas oleh The Apartment yang mengutarakan sajian Kelantan sebagai tema utama tahun ini.

apartment1.JPG

Kepada mereka yang belum pernah menjamu hidangan ‘Kelate’, inilah masa untuk anda mencuba.

Ayuh, sekiranya anda ingin menyertai Sesi Berbuka Puasa Bersama Nuffnang, hantarkan email kepada berbukapuasa@nuffnang.com dengan nama penuh dan URL blog anda. 30 blogger pertama yang menghantar emel kepada kami akan dijemput untuk menghadiri sesi berbuka puasa ini. Jika anda ingin menghadiri sesi ini dengan pasangan anda, sila maklumkan kepada kami di dalam emel anda. Sesi berbuka puasa ini adalah esklusif untuk ahli-ahli Glitterati sahaja.

Kami di pihak Nuffnang ingin mengucapkan ‘Selamat Menjalankan Ibadah Puasa’ kepada semua Muslimin dan Muslimat di seluruh negara.

Michelle Teh
Nuffnang Community Team
  1. skol :

    Selamat berbuka Puasa kepada semua yang berpuasa. Tho I’m not, Hehe.

  2. sumijelly :

    yes..yesss
    sumi nak sertai nya…
    nantikan emel dr sumi…

  3. Joshualaw :

    Di sini aku ucapkan kepada semua Muslimin dan Muslimat sekalian…Selamat Menjalankan Ibadah Puasa!!! =)

  4. taufulou :

    already send..trying out my luck~

  5. Foodntravella :

    Count me in:-)

    Thanks.

  6. kentzai :

    to all muslims!

    SELAMAT BERBUKA PUASA!!! MAKAN SAMPAI PERUT BUNCIT PUN TAK APA =D!

  7. aidi-safuan :

    of course nak pegi!

  8. nizaa :

    Selamat berpuasa to all muslim..

  9. jezz :

    terharu.. terharu sangat… nuffnang ajak para blogger buka puasa bersama-sama.. love u NUFFNANG…!!!!

    I want join it..!! yeeaa… *.*

  10. dreamydolls :

    nice.. i also want…

  11. Yee Kean :

    Yea..Selamat Berpuasa to all Muslim…I wish I can berbuka puasa with you all…

  12. Arqustany :

    Selamat Berpuasa….Nak pergi jugak la kalu bagitu…

  13. daydeck86 :

    selamat berpuasa kepada sesiapa yang berpuasa …. :):):)

  14. dD :

    just sent the mail…
    hopefully murah rezeki dD time puasa2 nie…

  15. oleen :

    selamat berpuasa semua =)

  16. Kheirul :

    Salam semua…

    Saya nak pergi… saya nak pergi.. nanti boleh saya amik gambar banyak banyak kat sana…

    nak tanya….. surau disediakan tak????

    We’re sorry to inform you that there won’t be any surau allocated for the session. Apologies for the inconvenience caused by this.

  17. naz :

    sent! trying my luck =)

  18. kuyamie :

    wohhh..hidangan ‘kelate’.memang teruja nak pegi.nasib lah jauh.tak dapat join :’)

  19. sofi :

    love to join.. tp x dapat ler huhuhuhu… x per, but i’ll post it in my blog kepada sape2 yg berminat

  20. combi :

    buat ler kat kota kinabalu combi pun nak join :)

  21. TOLANIC :

    look so interesting :D

  22. MUZRI :

    Jom kita berbuka puasa kat sana… Selamat Berbuka Puasa Untuk semua

  23. neo :

    Jauh la plak~

    Ahh..rugi2..peluang keberlianan (is there such a word?) dilepaskan macam tu je!

  24. nazzyra :

    hye..
    i’m still new here..
    boley join x??
    wink~

  25. protonians :

    selamat berpuasa kepada semua..

    Heheheeh :D

  26. Tim :

    Huuuu,…Sedap tu. Saya Nak Ikut hihi…

  27. tED| :

    salam ramadhan.. nun jauh di sana.. tak dapat nak turut serta…

  28. manje :

    hi,yang 30 terpilih tu ada bayaran ke?
    lau tak terpilih tapi masih nak join boleh ke?

    anyway,i dah hantar my entry =)

  29. lokomuter :

    terasa mcm nak join…..tapi, tak leh join…
    apa2 pun selamat berpuasa…
    yg join majlis ni, korang tapau sikit pastu korang pos laju kat aku erk…hehe

  30. seroja jingga :

    selamat berbuka puasa to all

  31. Liyana :

    wahh..excited.. mahu mahu mahu join :D

  32. siswaniaga :

    Nak pergi…. Nak pergi … tapi jauhlah kat kl pulak tu

    wah tengok gambar rasa nak berpuasa dah …

    tapi tak apa

    Selamat berbuka puasa…
    hehe…

  33. kgbalimbang :

    Nak pie jak…tapi jauh le.. tapi tak pe Selamat Berbuka Puasa kepada semua.TQ

  34. lokomuter :

    best nye kalu bole join, namun apakan daya nun jauh di kuala lumpur…huhu :-(
    yg paling penting, pose jgn tak pose…senyum2 slalu :-)

  35. totallyzakiah :

    Hi, for those asking for surau, since the Apartment is located in KLCC, u can use the KLCC surau for prayers.:)

  36. unwanted :

    aduh, jauh la pula.
    nanti kalau buat dekat batu pahat pun ok juga.:)

  37. yana malek :

    bestnye…NUFFNANG buat majlis berbuka puasa bersama bloggers..:)

    great opportunity to meet other bloggers..CONGRATS..

    Selamat berbuka Puasa to all of u..

  38. Nazri :

    wahhh best giler!!!!

  39. Emperor :

    So sad that I’m not in Malaysia right now. Selamat berpuasa to all! I’m fasting too!

  40. kiera :

    nak join tp jauh lah plak… kalo kat KL dah lama gi ni…

  41. lunaih :

    rugi!
    xdpt nak p..
    jauh sgt dr kedah nk ke KL

    hohoh

    just bleh ucap selamat berpuasa kepada semua umat islam
    :)

  42. sweetdarling :

    aduiiii… apesal sama tarikh ngan ofis punya laaak…? huhuhuhuhu rugiiii!

  43. dee :

    bile result nak kuar ni? xsaba nye saye…hihihi..

  44. bardJR :

    ‘selamat berpuasa kepada smuo umat islam…”

  45. aidura :

    hope i’m in too..just sent it!

  46. azhar ahmad :

    I’m invited! Thanks Nuffnang!

  47. kak ina kl :

    alahamdulliah dapat…rasanya free kot???

  48. aidi-safuan :

    im invited. thanx NUFFNANG!

    by the way, the mail didn’t said i can bring my friends since the earlier mail said i can. how then?

  49. ali :

    I missed this :(

  50. hurleyz :

    you guys have fun!

  51. qassam :

    Wow! Thats great! i will send email.

  52. jezz :

    to azhar ahmad: huh you invited..??! wow.. bestnya… :)

  53. Nizaa :

    Thanks Nuffnang for the invitation!

  54. furydose :

    is the 30 places full? dah hantar lama dah…

  55. MUZRI :

    wah bestnya bagi yang dapat tuh.. makan bestlah iya…

  56. Afra Yuri :

    Thanx nuffnang!See u guys there!

  57. anil wanina :

    wah.. on my birthday.. tp mesti dah penuh kan.. mmm.. :(

  58. daydeck86 :

    alhamdulillah
    saya dapat joint berbuka bersama blogger +nuffnang
    tq so much nuffnang.

  59. kojah :

    alamakkkkkkkk…cmne leh tak perasaan benda nih??wuaaaaaaa

  60. Khai :

    aiseh.. dah terlambat lah.. hehe

  61. KV1234C :

    Aku jauh la… langkawi…. x leh makan kelate style ni.. lain tahun buat kat langkawi…OK dak?

  62. rimieilya :

    salam semua..

    rasanya tak terlambat lagi nak ucapkan selamat berpuasa kepada uoll..ruginya tak dapat join.huhu..ada hal plak time nih.hopefully 1 day nanti dapat jumpa sume blogger2. mungkin masa sy kawen nanti?insyaAllah

  63. aidi-safuan :

    thanks nuffnang!!!so happening tonite!
    enjoy da food!

  64. arissa :

    selamat menjamu selera

  65. KittyCat :

    Yummynye…Selamat Berbuka Puasa to those who got the invites!!! :-)

Leave a Reply

Category

Archive

Latest PostRSS